Breda Barst 2015

Hierbij onze dank naar alle betrokkenen rondom Breda Barst. Het was een eer om te mogen spelen op het Amstel Podium. Het was een super optreden en wij zijn onze fans en toeschouwers ook zeer dankbaar voor de support.

Hierbij een gave recensie van 3voor12:

”Tunnelvisie verrast publiek met Bazzookas”

Energieke opening van het Amstel Podium

  • Tekst: Tessa Gorissen

Tunnelvisie© Magnus Gommers

Mix metal, rap en punk en je hebt de muziek van Tunnelvisie. De band won in juni de voorrondes van Breda Barst en ramden zich zo een weg naar het festival. Hoewel de band eigenlijk in de Spaanse Kraag thuis zou horen, openen ze de zondag Breda Barst op het Amstel Podium.

HET CONCERT:
Tunnelvisie, Amstel Podium, zondag 20 september 2015

DE ACT
Zodra Tunnelvisie het podium op komt, staan de mannen geen moment meer stil. Ze bewijzen waarom ze een van de terechte winnaars zijn van de voorrondes in Mezz. De band is vol adrenaline. Als special act hebben ze Bas van de Bazzookas meegenomen, waarop het publiek enthousiast reageert. De energie spat van de mannen op het podium en slaat zichtbaar over op de bezoekers.

HET PUBLIEK
Vooral de fanbase van Tunnelvisie gaat volledig uit zijn dak vanaf de eerste noten van de band. De menigte vooraan springt en zingt uit volle borst mee bij “Beter goed genoten dan je leven naar de klote” en als Bas het podium op komt, volgt een luid applaus. Een betere verrassing voor het publiek kan niet.

Door de samenwerking met Bazzookas heeft de band zeker punten gescoord. De bezoekers zullen dit optreden nog lang in hun leven gegrift hebben en ook de band zal het niet snel vergeten.

 

 

No Comments

Geef een reactie